dinsdag 5 maart 2013

Je eigen hobbykamer...

                                                                                   Source: teacuplane-sandy.blogspot.com via Jalien on Pinterest

Wanneer je graag creatief bezig bent, is een eigen hobbykamer eigenlijk een must! Er is niets vervelender dan constant je spullen op te moeten ruimen omdat je woonkamer anders zo'n rommel wordt en weer te voorschijn te moet halen als je iets wilt gaan doen.
De volgende foto's laten je een aantal kleurige voorbeelden zien van hoe een hobbykamer er uit kan zien. Het hoeft niet eens duur te zijn om er iets gezelligs van te maken. De tafel die je hierboven op de foto ziet staan kan je eenvoudig zelf maken. Je hebt hiervoor nodig een plank voor het tafelblad, vier poten, wat stof voor de gordijntjes onder de tafel en wat tafelzeil voor over het blad.

                                                                              Source: invincibleinc.wordpress.com via Jalien on Pinterest

Uiteraard kan het ook een stukje luxer, het lijkt me fantastisch om zoveel opbergruimte te hebben, zo kan je echt overzichtelijk je spullen opruimen.


                                                                       Source: hammersandhighheels.blogspot.fr via Jalien on Pinterest


Ik denk dat het vooral belangrijk is, dat je een lichte ruimte hebt, met een lekkere grote tafel, een goed zittende stoel en opbergruimte voor al je hobby spulletjes. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jij al zo'n ruimte hebt ?! Laat gerust een reactie achter en vertel me over jouw hobbykamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten