dinsdag 19 februari 2013

Ik ben in de tuin...

                                                                                Source: ciaonewportbeach.blogspot.com via Jalien on Pinterest


* Zucht *  Als ik toch eens zo'n gezellige schuur in de tuin had staan! Ziet het er niet uitnodigend uit? Hoe gezellig zou het zijn om daar op een warme zomerse ochtend je ontbijtje te eten en te genieten van je heerlijke tuin? Hoewel we nu nog maar in februari zijn, gaan mijn gedachten alweer uit naar de tuin. In een eerder blog bericht schreef ik over knusse hoekjes in huis (lees hier meer) en hoe fijn het is om een plekje te hebben waar je je terug kunt trekken. Leent jouw huis zich niet voor een knus plekje binnen? Wie weet is een gezellig eigen schuurtje in de tuin dan een idee?
De volgende foto's geven je wellicht voldoende inspiratie voor zo'n eigen plekje, het hoeft niet groot te zijn of veel te kosten. Wie weet is dit het juiste moment om wat oude ramen en een deur te verzamelen voor het bouwen van jouw eigen plekje. Er is in elk geval nog voldoende tijd om er over te brainstormen!


                                                                               Source: white-old-vintage.blogspot.com via Jalien on Pinterest


                                                                     Source: wwwcastlescrownscottages.blogspot.com via Jalien on Pinterest                                                                                    Source: helenphilipps.blogspot.com via Jalien on Pinterest

                                                                                 Source: patinagreen.typepad.com via Jalien on Pinterest


                                                                                                Source: houzz.com via Jalien on Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten