vrijdag 30 november 2012

Suprise Papieren Theepot...
Theepot Papier surprise van jalien.nl

Een Surprise maken, de een beleeft er veel lol en plezier aan, voor de ander is het een terugkerend dilemma. Ik heb nooit veel moeite gehad met het verzinnen van een surprise, er draait in mijn hoofd altijd een creatief radartje dat me van nieuwe ideeën voorziet.
Hier in huis zijn we nog niet toe aan het maken van surprises, de jongste wil nog heel graag cadeautjes van de goed heiligman ontvangen. Het helpen van de Sint laat hij nog even over aan de Zwarte Pieten.

Theepot Papier surprise van jalien.nl

Ik wilde voor op het blog toch graag een Surprise idee laten zien. Vooral voor hen die niet in het bezit zijn van zo'n creatief radartje! ;-)
Nu komt het idee misschien wat laat, maar voor de echte uitstellers, niet zo handige of op het laatste moment makers, komt het misschien wel precies op tijd!

Theepot Papier surprise van jalien.nl

De theepot van papier is heel eenvoudig te maken, het is eigenlijk niet meer dan knippen en plakken en wat decoreren.
Je hebt er wat leuke papiertjes voor nodig, een schaar, lijm, klein touwtje, wat lintjes of restjes kant en je printer om het model van de theepot en het theekopje uit te printen.
 
Theepot Papier surprise van jalien.nl

De theepot is ongeveer 20 cm hoog en het theekopje 7,5 cm hoog. In het theekopje kan je leuk een lippenstift, of iets anders van ongeveer dat formaat verpakken. De theepot heeft een wat groter doosje (4 x 7 x 8,5 cm )
Na het printen, knippen en plakken kan je de theepot geheel naar eigen wens versieren en ben je nu heel handig of snel klaar, dan zou je er ook nog een leuk dienblaadje onder kunnen knutselen of misschien wel gewoon kopen. 

Wil je ook aan de slag met deze surprise? Voor slechts  € 2,50 kun je HIER het PDF bestand in mijn winkeltje kopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten