donderdag 14 maart 2013

Tilly Trotter...

                                                                           Source: fragilidad.ucoz.com via Jalien on Pinterest

Het weekend leende zich er weer eens uitstekend voor om lekker op de bank te kruipen en naar dit mooie kostuumdrama van Catherine Cookson te gaan kijken!
De jonge Tilly Trotter is wees en woont bij haar opa & oma in een eenvoudig huisje op het landgoed van Mark Sopwith. Ze leidt een gelukkig en rustig leven tot daar plotseling verandering in komt. Ze wordt gestalkt door een man die geen zuivere naam heeft. Wanneer ze zijn aanzoek afwijst, is hij zeer beledigd en zweert wraak. Tilly is haar leven niet meer zeker en komt in een paar vervelende situaties terecht. Wanneer haar opa overlijdt en het huisje van haar oma afbrandt, komt Tilly alleen te staan.
Mark Sopwith biedt haar een baan als kindermeisje aan, nadat het laatste kindermeisje huilend het landgoed verlaten heeft. Tilly accepteert de functie en werkt met veel plezier op het landgoed, helaas komt er vrij abrupt een einde aan als de vrouw des huizes haar biezen pakt en met de kinderen bij haar moeder gaat wonen.
Tilly moet weer op zoek naar nieuw werk en komt uiteindelijk in de mijn te werken van Mark Sopwith. Tilly raakt betrokken bij een mijn ongeluk en redt hierbij het leven van Mark Sopwith, vanaf dit ogenblik verandert zowel het leven van Tilly als van Mark...
Tilly kent heel wat tegenslagen in haar leven, mensen in het dorp denken dat ze een heks is, ze wordt gestalkt en de liefde van haar leven trouwt met een ander. Toch zit er aan dit verhaal een mooi en liefdevol einde....
Wederom een prachtig kostuumdrama, vol mooie kostuums, sfeervolle beelden en een mooie verhaallijn!

                                                                                 Source: liveinternet.ru via Jalien on Pinterest


                                                                        Source: cinemaparadiso.co.uk via Jalien on Pinterest


                                                                                   Source: liveinternet.ru via Jalien on Pinterest


                                                                                         Source: fragilidad.ucoz.com via Jalien on PinterestGeen opmerkingen:

Een reactie posten