vrijdag 3 mei 2013

DIY: Royal Snail Mail...

Snail Mail, ook wel slakken post genoemd. Tot voor kort wist ik nog helemaal niet wat dit precies in hield. Het betekent eigenlijk niet meer dan het versturen van brieven via de post! Ze noemen het slakken post omdat de bezorging van een echte brief heel wat langzamer gaat dan het sturen van een e-mail of een berichtje via social media. Vroeger schreef ik met verschillende penvriendinnen en vrienden tot in Suriname aan toe. Het schrijven van een echte brief is een leuke bezigheid en ook het ontvangen van een brief blijft erg leuk.
Het Snail Mailen draait in eerste instantie om het schrijven van een lange brief, daarnaast kan je er helemaal creatief op los gaan door je brief en enveloppe te versieren en er kleine cadeautjes bij in te stoppen.

Vandaag geef ik je gratis dit Snail Mail briefpapier met een bijpassende sluitzegel om je enveloppe mee dicht te plakken.  Wanneer je op de afbeelding drukt, word je automatisch doorgestuurd naar het bestand. Sla het op je computer op en print het uit.

Veel Snail Mail plezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten