woensdag 22 mei 2013

Ga je mee picknicken?

Bron: kelkon.tumblr.com

Misschien verklaar je me wel voor gek als ik aan je vraag: 'Ga je mee picknicken?'
Ik weet het, het weer is nog een grote spelbreker om lekker buiten te gaan picknicken. Het nadenken over een picknick kan echter altijd en hoe handig is het als je alvast voorbereid bent, mocht er zich plotseling een prachtige picknick dag aandienen!

Bron: www.mykitchenaddiction.com
De eerste voorbereiding bestaat misschien wel uit het verzamelen van lege potjes met deksel! (tadaa! daar zijn die lege potjes weer, ik blijf ze leuk, mooi en handig vinden! hihi)

Bron: www.mybakingaddiction.com
Zoals je op de foto's ziet, kun je heel wat lekkers in potjes stoppen! Handig om mee te nemen voor de picknick, met de deksel er goed op, loopt niets van dat lekkers stiekem weg.

Bron: www.savoringthethyme.comDe kinderen zullen ook smullen van al dat lekkers in potjes! Vul bijvoorbeeld een potje met lekkere frisse yoghurt en fruit of met laagjes cake, aardbeien, griekse yoghurt!


Bron: www.fatgirltrappedinaskinnybody.com

 
Zelfs een frisse salade kun je in een pot stoppen! Zorg dat de dressing onderin zit, maak daarna laagjes van de ingrediënten tot de pot vol zit.

* TIP *

Laat het mooie weer nu erg lang op zich wachten? Bouw in de woonkamer of op een ander plekje in huis een leuke tent van lakens. Leg een gezellige deken op de grond, versier eventueel de tent met wat gezellige slingers en verras de kinderen, je man/vrouw, vriend of vriendin, met een leuke picknick in huis!

Veel Picknick (plan) Plezier!

x Irene x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten