dinsdag 8 oktober 2013

Decorate It Yourself: Kom Gezellig Binnen!

Bron Foto: 25.media.tumblr.com

Ik heb voor vandaag deze foto gekozen van een sfeervolle hal. De kleur van het houtwerk brengt rust en vormt een goede basis, hierdoor komt de mooie stenen vloer uitstekend tot zijn recht.
Heel vaak vormt de hal een verzamelplaats van jassen, schoenen, tassen en allerlei ander spul dat daar neergelegd wordt.
Wil je wat meer sfeer en rust in je hal hebben? Begin dan eerst met opruimen, haal alle spullen weg die daar eigenlijk helemaal niet horen.
Schoenen kunnen ook een storende factor vormen, berg ze op in een schoenenkastje of mand met deksel. Probeer het aantal schoenen te beperken tot de gene die je echt nodig hebt en ruil deze desnoods af en toe om met een ander paar.
Een overvolle kapstok staat niet gezellig en is ook niet erg praktisch, ook hier kun je het beste bekijken welke jas je echt nodig hebt en welke je misschien in een kast kunt opruimen.
Sjaals, handschoenen, mutsen en petten, stop ze allemaal in een gezellige mand, de mand kan leuk ter decoratie in je hal staan terwijl het ook een nuttig doel heeft.
Kortom probeer alles geordend op te ruimen en zorg ervoor dat je het opruimt in een gesloten mand of kast(je), dit brengt al heel wat rust.
Sfeer breng je in je hal door te kiezen voor wat leuke accessoires. Denk hierbij aan een leuke deurmat, mand, schilderij, kaarsen, klein bankje of krukje met een gezellig kussen, etc. Op de foto vind ik persoonlijk net iets te veel manden en tassen  op de vloer staan.
Ik zou de tassen links en de mandjes die op elkaar staan weg halen, hoe meer vloer oppervlak je ziet, hoe groter je hal lijkt! 

Heb jij een hal waar je wat anders mee zou willen, maar je weet niet goed wat? (of een andere ruimte in huis)Stuur me wat foto's en ik geef je Gratis tips voor wat meer gezelligheid!

Tot volgende week dinsdag! 

x Irene x                

Geen opmerkingen:

Een reactie posten