dinsdag 5 november 2013

Decorate It Yourself: Fotolijsten Ophangen!

lots of photos
Bron Foto: Pinterest

Je interieur decoreren heeft soms ook te maken met een beetje lef hebben, veranderingen durven door voeren of kiezen voor iets bijzonders.
Ik heb vandaag voor deze foto gekozen om je te laten zien wat een wand met fotolijsten voor je interieur kan doen.

Misschien vind je het moeilijk om je interieur aan te vullen met persoonlijke foto's of afbeeldingen, ben je bang dat het niet bij je (nieuwe) interieur past.
Juist die persoonlijke touch is zo belangrijk in je interieur om je er echt thuis te voelen. Een 'showroom' kamer heeft geen ziel en zal daardoor ook nooit een gezellig thuis vormen.

Waar moet je opletten bij het kiezen en ophangen van fotolijsten?

* Kies voor fotolijstjes in verschillende formaten in 1 of 2 kleuren! (het mogen wel verschillende vormen of texturen zijn.)

* Probeer 1 style aan te houden wat afbeeldingen of foto's betreft, zoals op de foto te zien is, hebben  ze gekozen voor alles zwart wit, dit brengt rust in zo'n grote collage aan de muur.

* Knip stukken papier (of gebruik de achterkanten uit de lijstjes) in de maat van je fotolijstjes en plak ze op de muur om je juiste combinatie te vinden. Teken de punten af waar je een gaatje moet boren of een muurspijker moet slaan.

Ik laat nog wat foto's zien die je misschien kunnen helpen bij het bepalen wat voor soort lijstjes je wil gaan gebruiken en hoe je ze aan de muur kunt hangen.


Love the arrangement!
Bron Foto: www.softsurroundings.com


@Kathryn Kimmons Barrios  This is kind of like what we have on the floor right now lol   Picture Frame Wall Collage
Bron Foto: Pinterest
.
Bron Foto: heidiswapp.typepad.com

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt gekregen!
Hou je er niet van om veel gaatjes in je muren te maken, dan is het ophangen van een foto-plankje misschien ook een leuk idee. Je kan je fotolijsten en eventuele andere decoraties op een eenvoudige manier regelmatig veranderen of verplaatsen.(fotoplankjes zijn o.a. Hier te koop bij de Ikea)

Veel decoratie plezier & tot volgende week dinsdag!

x Irene x      

1 opmerking:

  1. Ziet er leuk uit hoor. Ik ben er zelf ook een voorstander van om foto's van familie aan de muur te hangen...

    BeantwoordenVerwijderen