dinsdag 31 december 2013

Decorate It Yourself: Decoreren na de kerst...

Decorative Winter Vignette
Bron Foto: 1lifeinspired.tumblr.com

* Ik wens je een heel goed uiteinde en een sprankelend, gezond en liefdevol 2014 toe! *

Het huis kan zo leeg en ongezellig aanvoelen als je alle kerstspullen weer hebt opgeruimd.
Vandaag wil ik je graag door middel van deze prachtige foto's wat inspiratie geven voor winterse decoraties. Zo kun je de komende weken nog fijn genieten van een sfeervolle winter. 


Bulbs in the kitchen
Bron Foto: white-living.blogspot.nl


De groene kleur van vers mos vind ik persoonlijk erg mooi, het oogt fris en sfeervol, zeker in combinatie met (kunst)sneeuw. Vul een mooie pot met wat potgrond en mos en plaats hierin een mooie amaryllis bol, hyacinten of steek een aantal witte lange kaarsen in het mos. Strooi over het mos wat kunstsneeuw voor een extra winters effect. Het mos hou je mooi groen door het regelmatig met een plantenspuit nat te spuiten.

Bron Foto: lorilangille.blogspot.nlFresh Simple Ways To Decorate For Winter - The Better Mom
Bron Foto: www.thebettermom.comEen plateau met diverse kaarsen, wat kunstsneeuw en een bloembol of klein groen plantje brengen ook heel goed het winterse sfeertje in huis. Combineer dit met wat leuke accessoires zoals de vogeltjes op foto of leg er een aantal dennenappels bij/omheen.Winter Candlelight Vignette
Bron Foto: 1lifeinspired.tumblr.com

.
Bron Foto: raisedincotton.typepad.com

Wit is een kleur dat echt bij de winter past, gecombineerd met groen en grijs is het een winterse sfeermaker. Je decoraties hoeven niet groots en ingewikkeld te zijn. Zoals op de foto hierboven te zien is, kun je al gebruik maken van wat wat bakblikjes, bloembolletjes en kaarsjes.
Natuurlijke materialen zoals mos, takjes, bloembollen en dennenappels zijn eenvoudig te vinden en blazen je decoraties leven in.

Succes met decoreren voor de winter! Wanneer je vragen hebt of misschien wat decoratie advies kunt gebruiken, mail mij dan gerust! Stuur evt. wat foto's van het probleem mee. Je krijgt Gratis advies.

x Irene x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten