maandag 19 november 2012

DIY Brocante Sinterklaas Lantaarn...

Brocante Sinterklaas Lantaarn van jalien.nl

Ben je ook gek op brocante, romantiek, kaarslicht, Sinterklaas, cadeautjes en gezelligheid?
Als je deze week ons Blog gevolgd hebt, dan heb je al een aantal leuke sfeervolle spulletjes zelf kunnen maken.


Vandaag voegen we daar een papieren Sinterklaas lantaarn aan toe.  Het sfeervolle tafereeltje past helemaal in de brocante sfeer. De lantaarn is heel eenvoudig zelf te maken, je hoeft hem alleen maar te printen en in elkaar te plakken. Wanneer je hem in elkaar geplakt hebt, kun je hem geheel naar wens nog een beetje versieren met kant, touwtjes en een label.


Brocante Sinterklaas Lantaarn van Jalien.nl

In de lantaarn plaatsen we een lege glazen pot met een kaarsje. De glazen pot zorgt ervoor dat er geen ongelukje met de papieren lantaarn kan gebeuren, we houden wel van een beetje kaarslicht maar niet van een waar vuur spektakel! ;-)

Brocante Sinterklaas Lantaarn van Jalien.nl

Bij Sinterklaas horen ook cadeautjes, geheel in brocante sfeer ingepakt samen met een leuk Sinterklaas label. Op het label kan de Sint de naam van de ontvanger van het cadeautje schrijven.


Brocante Sinterklaas Lantaarn van Jalien.nl

Ik vind het heel gezellig staan, al dat zelf gemaakte spul bij elkaar. Zo heeft Sinterklaas ook een plekje in een brocante interieur veroverd, zonder erg nadrukkelijk aanwezig te zijn met zijn gebruikelijk rode en gele kleur.

Wil je de lantaarn ook gaan maken of in het bezit komen van de sinterklaas label?  Stuur dan een email naar info@jalien.nl onder vermelding van: DIY Brocante Sinterklaas
Wij sturen je het PDF bestand zo spoedig mogelijk toe!

** Hoewel dit een berichtje uit 2012 is, is het in 2017 ook nog steeds aan te vragen! **Geen opmerkingen:

Een reactie posten