vrijdag 1 februari 2013

DIY Brocante kanten briefpapier...


Nog veertien dagen en dan is het weer Valentijn, de dag om degene waar je van houdt eens wat extra aandacht te geven. Of dit nu de liefde van je leven is, een vriendin, je moeder of misschien wel de buurvrouw die altijd voor je klaar staat, dat maakt niet uit, ze verdienen het allemaal om eens wat extra aandacht te krijgen. 

DIY Brocante Briefpapier van Jalien.nl  (printable)

Speciaal voor Valentijn en voor alle lieve vriendinnen, moeders, buurvrouwen of aan wie je het ook sturen wilt, heb ik dit brocante kanten briefpapier ontworpen. 
Het PDF bestand bestaat uit een vel briefpapier en 2 soorten enveloppen, 1 envelop is blanco, de andere is bedrukt met een echt oud handschrift en postzegel. De enveloppen en het briefpapier vormen ook een heel leuk brocante decoratie item, voor als je het zonde vindt om het weg te geven! ;-)

DIY Brocante Briefpapier van Jalien.nl  (printable)

De antieke plaatjes op het brocante briefpapier geven het een romantisch tintje.
Deze PDF set is wegens succes nog enige tijd GRATIS aan te vragen via info@jalien.nl door een email te sturen  o.v.v. DIY Brocante briefpapier.Op de foto hierboven zie je de enveloppe die jezelf kunt beschrijven en versturen.
Zoals je op de laatste foto kunt zien, maakt de rode lakzegel het geheel helemaal af! Ook de lakzegel zit in het PDF bestand. Met een beetje print, knip en plak werk heb je al snel een leuke brocante set, voeg hier nog wat zelf geschreven woorden aan toe en je hebt een heel mooi brocante cadeautje. Want zeg nou zelf, cadeautjes rechtstreeks uit het hart, dat zijn toch de mooiste?! 

DIY Brocante Briefpapier van Jalien.nl  (printable)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten