woensdag 27 november 2013

DIY: Cadeautjes Bakken...

cookies packaged in CD sleeves! :-)  awesome idea.
Bron Foto: wohnidee.wunderweib.de

Het maken van een cadeautje is misschien wel net zo leuk als het krijgen ervan. Het is jammer dat we tegenwoordig zo weinig tijd (denken) te hebben om iets voor een ander te maken. Het was vroeger heel normaal dat je voor de jarige een zelf gemaakt cadeautje meebracht, een paar lekkere warme sokken, zelf gemaakte jam of stoofpeertjes in een weckfles. 
Ik vind een zelf gemaakt cadeautje erg leuk, het heeft iets speciaals, het feit dat iemand tijd heeft gestoken in het maken van een cadeautje, speciaal voor mij, vind ik heel bijzonder! 
Misschien gaat het breien van een paar sokken je ietwat te ver maar zoals het idee hierboven op de foto, het bakken van grote koeken, zou toch prima te doen moeten zijn?
Bak lekkere grote koeken en verpak ze per stuk in een cd-enveloppe. Versier je enveloppe met onderstaand label en klaar is je cadeautje! 
Uiteraard kun je dit ook gewoon geven zonder dat er iemand jarig is, een cadeautje is het hele jaar door leuk om te krijgen ;-)Free Printable - Cookie Label CD - Label koekje in cd enveloppe- Jalien Cozy Living


Druk op de afbeelding van dit leuke label en download eenvoudig het PDF bestand, knip de labels uit, vouw ze dubbel en plak ze op de enveloppe zoals op de foto te zien is.

Veel bak plezier!

x Irene x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten