maandag 2 december 2013

Be Happy!

http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/06/7f/de/067fde3678b5f86d194741f353ec693b.jpg
Bron Foto: Pinterest

Dag weekend.... Hallo maandag!
Een nieuwe frisse week staat op ons te wachten, de kinderen stuiteren hier al behoorlijk door het huis vanwege de spannende dagen rondom Sinterklaas en ik zelf ben behoorlijk druk in de weer om nieuwe producten te bedenken en te ontwerpen voor de kerst om fijn in elkaar te kunnen fröbelen. 
Dingen maken, ik word er blij van! Het is zo leuk om te zien hoe een bepaald idee uiteindelijk vorm krijgt. Zo vind ik het ook fantastisch om te zien hoe anderen lekker aan de knutsel kunnen met mijn idee voor een theepot surprise (van vorig jaar). Ik heb al heel wat beschrijvingen verstuurd en foto's mogen ontvangen van klanten die het eindresultaat met mij hebben gedeeld. Erg leuk om die mooie, creatieve en vooral diverse resultaten te zien en dat met 1 patroon voor een papieren theepot!
De positieve reacties zorgen ervoor dat ik zeker door zal gaan met het verzinnen en aanbieden van leuke creatieve knutsel projecten!

Een nieuwe week, ik heb er weer zin in! Jij ook? ;-)

x Irene x        

2 opmerkingen:

 1. Hoi Irene,
  Ja, superleuke tijd dit.
  Zo spannend voor de kids, maar ook voor mezelf.
  Zaterdag sta ik samen met mijn vriendin ( Bezig en Blij) op de kerstmarkt in Goedereede.
  Veel aan het freubelen dus.
  ik wens je een hele fijne week toe met vooral veel creativieit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gezellig met je vriendin op een kerstmarkt staan! Ik kan me voorstellen dat je daar flink voor aan het freubelen bent. Heel veel succes en plezier daarmee!
   Ik wens jou ook een fijne creatieve week toe!

   Verwijderen