zondag 1 januari 2017

Een nieuw jaar ♥ 365 nieuwe kansen
Het is lang geleden, té lang geleden dat ik hier op Jalien Cozy Living een nieuw blog geschreven heb. Zo op deze 1e dag van het nieuwe jaar 2017 wil ik graag deze stilte verbreken, ik ben van plan het komende jaar weer met enige regelmaat van me te laten "horen"! 

In een van mijn laatste blogs heb je kunnen lezen dat ik al een heel poosje kamp met een angststoornis. Het liefst zou ik je nu willen vertellen dat ik hier helemaal vanaf ben, helaas is dat NOG niet het geval. Het gaat wel een heel stuk beter met me en ik heb in het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd. Ik heb hierdoor mooie stappen in de goede richting kunnen zetten. Daar ben ik trots op en ook heel dankbaar voor. Het voelt steeds meer alsof ik weer "wakker" word en weer kan gaan leven. Ik ben daarom ook vol goede moed voor het komende jaar. Ik blijf met hoop en vertrouwen werken aan het overwinnen van mijn angsten!! 

Ik heb zin in dit nieuwe jaar! Mijn goede voornemen is vooral dit jaar 'doen'... Waar ik anders uren of dagen kon broeden op of piekeren over ideeën, (o.a. Pinterest afsnuffelen... leuke ideeën bewaren..) daar wil ik nu vooral de leuke ideeën gaan uitproberen, gaan maken. Lekker gaan doen dus! 
Overigens wel via een schema, want ik weet inmiddels dat er veel meer uit mijn handen komt als ik een planning maak en mezelf daarin niet te vrij laat ;) 

Een nieuw jaar brengt voor ons allemaal een nieuwe start, 365 nieuwe kansen!
Ik wens je van harte een sprankelend, liefdevol en gezond 2017 toe! En ik hoop tot ziens!

Liefs,  Irene

1 opmerking: