woensdag 20 januari 2021

Houten Geluidsversterker Voor Je Telefoon! - Phone Amplifier


 ~ Music meets Nature... ~

Het werken met natuurlijke materialen doen we graag, vooral onze unieke houten producten zijn hier een voorbeeld van. Met trots voegen we daar deze fantastische houten geluidsversterker voor je telefoon aan toe! Een uniek stukje vakwerk, met een knipoog naar de eerste platenspeler. Al je favoriete nummers kun je nu versterkt door de kamer laten klinken met deze geweldige houten geluidsversterker/speaker. 

Deze geluidsversterker/speaker is gemaakt van Taxus hout, een bijzonder mooie houtsoort met veel "tekeningen". 


Hoe werkt het? 

Je zet je favoriete muziek op je telefoon aan en plaatst je telefoon in de daarvoor bestemde gleuf in de geluidsversterker/speaker. Je zal direct horen dat het geluid versterkt wordt! 
We hebben een video gemaakt waarop je kan zien hoe een stronk hout omgetoverd wordt tot een unieke geluidsversterker/speaker én je kan horen hoe hij klinkt! (ook HIER te zien op YouTube voor onze mobiele blog lezers ;)


Deze geluidsversterker/speaker is via onze webwinkel te verkrijgen en wordt alleen op bestelling gemaakt. Het maken van de geluidsversterker duurt ongeveer tussen de 5 tot 9 weken. Omdat ieder stuk hout zo zijn eigen schoonheid en charme heeft zal ook iedere speaker anders en uniek van vorm en kleur zijn. Dat kun je hieronder, op de voorbeeld foto's zien. * Deze geluidversterkers zijn al reeds verkocht.


Heb je interesse of misschien een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via de webwinkel! 1 opmerking: